Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden (“Voorwaarden”) zijn van toepassing op het gebruik van de website www.gobindzonweringen.nl en alle diensten die worden aangeboden door Gobind zonweringen (“wij”, “ons”, “onze”) via deze website.

1. Gebruik van de Website

Door de website te gebruiken, ga je akkoord met deze Voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze Voorwaarden, moet je de website niet gebruiken.

2. Wijzigingen in de Voorwaarden

We behouden ons het recht voor om deze Voorwaarden op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen zijn onmiddellijk van kracht na plaatsing van de herziene Voorwaarden op de website. Het is jouw verantwoordelijkheid om de Voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen. Door de website te blijven gebruiken na het plaatsen van gewijzigde Voorwaarden, ga je akkoord met de wijzigingen.

3. Producten en Diensten

Alle producten en diensten die via de website worden aangeboden, zijn onderworpen aan beschikbaarheid. We behouden ons het recht voor om te allen tijde producten of diensten te wijzigen, te stoppen of te beƫindigen zonder voorafgaande kennisgeving.

4. Prijzen en Betaling

Alle prijzen zijn vermeld in Euro en zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld. Betaling voor producten en diensten dient te geschieden op het moment van aankoop.

5. Retourbeleid

Raadpleeg ons retourbeleid voor informatie over retourzendingen, restituties en annuleringen.

6. Intellectueel Eigendom

Alle inhoud op de website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, knoppen, iconen, audioclips en software, is het exclusieve eigendom van Gobind zonweringen of haar contentleveranciers en is beschermd door internationale auteursrechtwetten.

7. Aansprakelijkheid

We zijn niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg-, speciale of bestraffende schade die voortvloeit uit jouw gebruik van of onvermogen om de website of de inhoud ervan te gebruiken.

8. Toepasselijk Recht

Deze Voorwaarden en jouw gebruik van de website zijn onderworpen aan de Nederlandse wetgeving.

9. Contactgegevens

Als je vragen hebt over deze Voorwaarden, neem dan contact met ons op via info@gobindzonweringen.nl.