Subtiele nuance aanbrengen in iedere leefruimte

Duette-6-site

Plisségordijn:

Het woord plissé is afkomstig van het Franse Plisser wat plooien betekent.

De schoonheid zit hem dan ook in de plooi welke zorgt voor een schitterend schaduwspel. De plissé is dan ook uitermate decoratief en eenvoudig toe te passen op alle raamvormen.

Het plisségordijn is eigenlijk de kameleon onder de raamdecoratie. Een schuin-, rond-, halfrond-, rechthoekig-, driehoekig-, koepelvormig raam, noem maar op, voor iedere raamvorm is de plissé uitermate geschikt!

Het gevarieerde aanbod bevat moderne uni kleuren en eigentijdse dessinstoffen.

De lichtinval wordt bepaald door de transparantie van de stof. Met transparante stoffen kan er door de stof heen gekeken worden. De licht doorlatende stoffen laten nog wel licht door, maar zijn zichtdicht.

Voor nagenoeg 100% verduistering kunt u kiezen voor de verduisteringsstoffen.

Dubbel plisségordijn:

Een dubbel plisségordijn is een plisségordijn met een honinggraatstructuur. Door deze structuur zijn de koorden van het gordijn niet meer zichtbaar en isoleert het plisségordijn goed.

Door de stabiliteit is een dubbel plisségordijn zeer geschikt voor grote ramen. De stoffen zijn leverbaar in actuele kleuren in licht doorlatende en verduisterende kwaliteiten.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Dit kan door contact met ons op te nemen middels het contactformulier op deze site. Uiteraard kunt u ons ook bellen op telefoonnummer: 053-434 55 01.